Διερμηνεία Διαμεσολάβησης

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η διερμηνεία διαμεσολάβησης χρησιμοποιείται σε διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων ο εμπορικός κόσμος χρειάζεται συχνά να έρθει σε επαφή με ξένους επενδυτές, προμηθευτές, διανομείς και γενικώς συνεργάτες.

Η διερμηνεία διαμεσολάβησης μπορεί να προσφερθεί ενδεικτικά σε εμπορικές διαπραγματεύσεις, επισκέψεις σε εκθέσεις ή άλλες επιχειρηματικές μονάδες, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις προϊόντων, εμπορικές εκδηλώσεις, συσκέψεις κ.α.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αν θέλετε, να εξασφαλίσετε θετική έκβαση τις συνομιλίες σας, είναι καλό να επενδύσετε σε έναν επαγγελματία διερμηνέα.

ΑΝΕΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ο άνετος χειρισμός της γλώσσας στις σχετικές συνομιλίες είναι ένας παράγοντας που δεν θα πρέπει να υποτιμάτε, καθώς επιδρά άμεσα στην ψυχοσύνθεση του συνομιλητή σας και του αφήνει τις ανάλογες εντυπώσεις.

ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Ο επιμελημένος τρόπος μετάδοσης των μηνυμάτων που θέλετε να περάσετε αυξάνει τις πιθανότητές σας να πείσετε τον συνδιαλεγόμενό σας για την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ;

Τα οφέλη που σας προσφέρει η επαγγελματική διερμηνεία είναι τα εξής:

Εξασφαλίστε την επιτυχία των δραστηριοτήτων σας με τη συμβολή επαγγελματιών διερμηνέων που θα σας πλαισιώσουν στις συνομιλίες σας. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε συγκεκριμένα τις ανάγκες σας και να σας συνδράμουμε σε πολλές γλώσσες.

Scroll to Top