Μεταφράσεις Βιογραφικού Σημειώματος

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ;

Η διαδικασία επιλογής και πρόσληψης ενός υποψηφίου είναι σήμερα πιο περίπλοκη από ποτέ. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας πρέπει να φροντίσετε να έχετε μια άκρως επιμελημένη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Το βιογραφικό σημείωμα είναι το πρώτο βήμα. Το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη επαφή σας με τον εργοδότη προκειμένου να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας. Στις μέρες μας είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο υποβολής πληθώρας αιτήσεων για μια θέση, τις οποίες οι εργοδότες στο πλαίσιο μάλιστα των σύγχρονων έντονων ρυθμών της εργασιακής καθημερινότητας εξετάζουν συχνά εν τάχει. Ο μέσος χρόνος που δαπανάται για μια πρώτη εξέταση του βιογραφικού, ώστε να κριθεί εάν ο υποψήφιος θα περάσει στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, δεν διαρκεί συχνά περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Για να κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή είναι, συνεπώς, βασικό να κάνετε μια άρτια παρουσίαση του επαγγελματικού σας προφίλ. Ο τρόπος σύνταξης είναι φυσικά σημαντικός. Τα πάντα παίζουν κρίσιμο ρόλο: η επιμελημένη γλώσσα, ο περιεκτικός τρόπος γραφής, η δομή και διάρθρωση, το περιεχόμενο και η συνάφειά του με τις απαιτήσεις της θέσης κ.α. Εάν δε υποβάλλετε την αίτησή σας για μια θέση εργασίας στο εξωτερικό, είναι επίσης καλό να υιοθετήσετε μια αντίστοιχα ολοκληρωμένη και υπεύθυνη προσέγγιση όσον αφορά και τη μετάφραση του βιογραφικού σας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Η ανάθεση της μετάφρασης του βιογραφικού σας σημειώματος σε επαγγελματίες μεταφραστές είναι μια καλή επένδυση που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Ο επαγγελματίας μεταφραστής θα φροντίσει, ώστε η μετάφραση:

Μεταφράστε επαγγελματικά το βιογραφικό σας σημείωμα σε αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και άλλες γλώσσες.

Η Translation Embassy έχει σκοπό να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια της διαπολιτισμικής επικοινωνίας και να μεταδώσετε αποτελεσματικά τους στόχους σας σε διαφορετικές κουλτούρες μέσω της διερμηνείας και της μετάφρασης.

Μαρία Ξανθοπούλου
Ιδιοκτήτρια Translation Embassy

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη
Π. Πατρών Γερμανού 46
2310 233136

Αθήνα
Σκρα 72, Καλλιθέα
210 9514528

SOCIAL LINKS

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για επαγγελματική ενημέρωση των κλάδων της διερμηνείας και μετάφρασης.

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ

Copyright © 2019 · Translation Embassy

A Lifehacker Development

Scroll to Top